Autoilu

Sagaform Automuki lukittavalla painetoiminnolla

Lukittava kannella varustettu automuki ei vuoda missään asennossa. Sopii käytettäväksi sekä tien päällä että töissä. Muovia/ruostumatonta terästä. 3 värivaihtoehtoa.

Lue lisää

Sagaform Automuki lukittavalla painetoiminnalla pieni

Automuki, jonka kokoa on nyt muokattu kahvikoneisiin soveltuviksi. Kaksiseinäinen muki pitää juoman kuumana jopa 6 tuntia. Lukittava kannella varustettu automuki ei vuoda missään asennossa. Mukiin…

Lue lisää

Maglite taskulamppu

Pienikokonen, pitkän paloajan ja monipuolisia ominaisuuksia tarjoava Mini Maglite LED valaisin. Leveä ja käyttökelpoinen valokeila. Soveltuu kaikenlaiseen yleiskäyttöön. Pitkän käyttöiän ansiosta käyttökulut ovat erittäin alhaiset….

Lue lisää

Puhelinpidike autoon

Universaali ja 360 astetta pyörivä autoon laitettava matkapuhelinpidike, johon voit laittaa matkapuhelimesi ajon aikana. Kiinnitä pidike helposti ilmanpoistimeen ja aseta enintään 6” puhelimesi pidikkeeseen. Valmistettu…

Lue lisää

Ensiapupakkaus autoon

Sisältää mm. painesiteen, elvytyssuojan, sidetarpeita, laastareita, muovikäsineet ja sakset. Punainen, musta tai valkoinen.

Lue lisää

Multitool rengaspainemittari

Monitoimintoinen renkaan ilmanpainemittari ABS-kotelossa, kaikilla tarvittavilla turvatoiminnoilla. Voit tarkastaa renkaiden paineen ja jopa päästää niistä ilmaa, katkaista turvavyön, rikkoa ikkunan ja valaista ympäristön.

Lue lisää

Projob Liivi EN471 -luokka 2, 6703

Yhden koon turvaliivi tarrakiinnityksellä. 100% polyesteri. Koot: ONE SIZE   € 8,80 Hintaan lisätään alv 24% sekä merkkauskulut.

Lue lisää

Lumiharja MurskaX590

Lue lisää

Lumiharja MurskaX59-56

Lue lisää

Jääskrapa hanskalla PF10415700

Lue lisää

Jääraappa 01.622

Jääraappa suorakaide. Koko 11 x 8,5 cm.

Lue lisää

Ensiapulaukku PF12601100

Lue lisää

Tilaa suositut yrityslahjat meiltä

Meiltä tilaaminen on aina helppoa ja turvallista

Viimeistelemme tuotteet yrityksesi logolla

Aina uusia ideoita tyylikkääseen muistamiseen