Messu­tuotteet

Messuilla ja asiakastapaamisissa on hyvä olla mukana käytännöllisiä jakotavaroita liikelahjoiksi. Ilahduta asiakasta kivalla pikku lahjalla, jossa on painettuna yrityksesi logo.

Oletko jo tutustunut seuraaviin:

Energiajuoma tai jääkahvi 250ml omalla etiketillä

Energiaa yrityksesi brändille! Energiajuoma tai jääkahvi peronoidulla etiketillä.  

Lue lisää

Myslipatukat

Täyttävät myslipatukat ovat täydellinen välipalaksi ja antaa energiaa vastaanottajalle ja tavaramerkkillesi!   Valittavana kahta eri kokoa ja makuja moneen lähtöön. Patukan päälle tuleva pahvirkääre personoidaan…

Lue lisää

Muistikirja A5 STR93273

A5 muistikirja pahvikansilla (250 g/m²) ja pyöristetyillä kulmilla. 80 tyhjää kierrätyspaperisivua peräisin kestävän kehityksen metsätaloudesta. 140 x 210 mm

Lue lisää

Suomessa valmistettu siivousliina

“Näyttää tiskirätiltä, mutta ei haise tiskirätiltä” Siivousliina on kestävä ja pestävä, joka valmistetaan käsinpainaen Suomessa neulotusta bambucollegesta. Pellavan tavoin käytössä paraneva imuteho on käytännöllinen apuri…

Lue lisää

Inkiväärishotti

Inkiväärishotti lasipullossa 60ml Etiketti täysin personoitavissa. Valmistettu Ruotsissa. Ei tarvitse säilyttää kylmässä, säilyvyys 8kk.

Lue lisää

Vanhat Autot -makeiset

TÄMÄ TUOTE ON NOSTALGIAA – VANHAT AUTOT! Hedelmä- tai salmiakkiauto, 1 kpl (7g) Yksilöity 4-v painatus molemmin puolin. Pussin koko 70×70 mm

Lue lisää

Kahvimuki, Classic

Keraaminen muki. Klassinen yksivärinen keraaminen muki. 330 ml. Kestää astianpesukoneen. Keramiikka.

Lue lisää

Kotimainen urheilusukka

Paras sukka monipuoliseen käyttöön, omalla logolla. 60% merinovilla, 20% polyamidi, 15% polypropyleeni, 5% elastaani

Lue lisää

Vastamelukorvatulpat

Uudelleenkäytettävät vastamelukorvatulpat kotelossa. 2 uudelleenkäytettävää korvatulpat settinä, kolminkertainen reuna ja kaulanauha PP-kotelossa. PP-kotelo, silikonikorvatulpat. 4 värivaihtoehtoa.

Lue lisää

8 osainen värikynäsetti

Mahtava lahja lapsiasiakkaille tai toimitiloihin viihdykkeeksi! 6 värikynää, teroitin ja värityskirja. Painatus pahvikoteloon. Kynät valmistettu poppelipuusta.

Lue lisää

Värikynäsetti teroittimella, 12 osaa.

Mahtava lahja lapsiasiakkaille tai toimitiloihin viihdykkeeksi! 12 värikästä kynää pahvipakkauksessa sekä teroitin muovikannessa. Merkkaus pahvipakkaukseen. Kynät poppelipuuta.

Lue lisää

Rantalelu, puhallettava yksisarvinen

Ihana kesäkaveri rannalle tai uima-altaalle! Yksisarvinen toimitetaan kätevässä rantakassissa, kassista on saatavissa 4 eri värivaihtoethtoa. Yksisarvisen koko 144 x 93 x 98 cm.

Lue lisää

Tilaa suositut yrityslahjat meiltä

Meiltä tilaaminen on aina helppoa ja turvallista

Viimeistelemme tuotteet yrityksesi logolla

Aina uusia ideoita tyylikkääseen muistamiseen