Messu­tuotteet

Messuilla ja asiakastapaamisissa on hyvä olla mukana käytännöllisiä jakotavaroita liikelahjoiksi. Ilahduta asiakasta kivalla pikku lahjalla, jossa on painettuna yrityksesi logo.

Muistikirja A5 STR93273

A5 muistikirja pahvikansilla (250 g/m²) ja pyöristetyillä kulmilla. 80 tyhjää kierrätyspaperisivua peräisin kestävän kehityksen metsätaloudesta. 140 x 210 mm

Lue lisää

Suomessa valmistettu siivousliina

“Näyttää tiskirätiltä, mutta ei haise tiskirätiltä” Siivousliina on kestävä ja pestävä, joka valmistetaan käsinpainaen Suomessa neulotusta bambucollegesta. Pellavan tavoin käytössä paraneva imuteho on käytännöllinen apuri…

Lue lisää

Inkiväärishotti

Inkiväärishotti 60ml omalla etiketillä

Lue lisää

Vanhat Autot

TÄMÄ TUOTE ON NOSTALGIAA – VANHAT AUTOT! Hedelmä- tai salmiakkiauto, 1 kpl (7g) Yksilöity 4-v painatus molemmin puolin. Pussin koko 70×70 mm

Lue lisää

Juoman pidike kaulanauha

Juoman viileänä pitävä pidike, jonka saa ripustettua kaulaan. Tukeva, mutta joustava materiaali. Sopii niin pulloille kuin tölkeille. 4 eri värivaihtoehtoa.

Lue lisää

Kahvimuki, Classic

Keraaminen muki. Klassinen yksivärinen keraaminen muki. 330 ml. Kestää astianpesukoneen. Keramiikka.

Lue lisää

Pilkullinen kahvimuki, Trend

Posliinimuki trendikkäällä, pilkullisella viimeistelyllä. EN12875-1 vaatimusten mukainen; konepestävä, myös koristeltuna. Tilavuus on 325ml. Pakattu valkoiseen pahvilaatikkoon. Keraaminen. 4 värivaihtoehtoa.

Lue lisää

Pukusukka

Tyylikäs jokapaikansukka omalla logolla. 80% merssipuuvilla, 15% polyamidi, 5% elastaani.

Lue lisää

Kotimainen urheilusukka

Paras sukka monipuoliseen käyttöön, omalla logolla. 60% merinovilla, 20% polyamidi, 15% polypropyleeni, 5% elastaani

Lue lisää

Vastamelukorvatulpat

Uudelleenkäytettävät vastamelukorvatulpat kotelossa. 2 uudelleenkäytettävää korvatulpat settinä, kolminkertainen reuna ja kaulanauha PP-kotelossa. PP-kotelo, silikonikorvatulpat. 4 värivaihtoehtoa.

Lue lisää

8 osainen värikynäsetti

Mahtava lahja lapsiasiakkaille tai toimitiloihin viihdykkeeksi! 6 värikynää, teroitin ja värityskirja. Painatus pahvikoteloon. Kynät valmistettu poppelipuusta.

Lue lisää

Värikynäsetti teroittimella, 12 osaa.

Mahtava lahja lapsiasiakkaille tai toimitiloihin viihdykkeeksi! 12 värikästä kynää pahvipakkauksessa sekä teroitin muovikannessa. Merkkaus pahvipakkaukseen. Kynät poppelipuuta.

Lue lisää

Tilaa suositut yrityslahjat meiltä

Meiltä tilaaminen on aina helppoa ja turvallista

Viimeistelemme tuotteet yrityksesi logolla

Aina uusia ideoita tyylikkääseen muistamiseen