Messu­tuotteet

Messuilla ja asiakastapaamisissa on hyvä olla mukana käytännöllisiä jakotavaroita liikelahjoiksi. Ilahduta asiakasta kivalla pikku lahjalla, jossa on painettuna yrityksesi logo.

LUOMUAVA kahden mausteen lahjasetti

Huippuluokkaisi reilunkaupan luomumausteita lahjapussissa tai -laatikossa. Mausteet pakattu kauniisiin pieniin lasipulloihin.   Valikoima: Basilika/Oregano Kaneli/Vaniljasokeri Kurkuma/Inkivääri Kurkuma/Pippuri Rosamariini/Timajami Suola/Pippuri

Lue lisää

Viinilasinpidike kaulanauha

Viinilasinpidike, jonka saa ripustettua kaulaan. Sopii useimmille jalallisille laseille. 3 eri värivaihtoehtoa.

Lue lisää

Juoman pidike kaulanauha

Juoman viileänä pitävä pidike, jonka saa ripustettua kaulaan. Tukeva, mutta joustava materiaali. Sopii niin pulloille kuin tölkeille. 4 eri värivaihtoehtoa.

Lue lisää

Kahvimuki, Classic

Keraaminen muki. Klassinen yksivärinen keraaminen muki. 330 ml. Kestää astianpesukoneen. Keramiikka.

Lue lisää

Pilkullinen kahvimuki, Trend

Posliinimuki trendikkäällä, pilkullisella viimeistelyllä. EN12875-1 vaatimusten mukainen; konepestävä, myös koristeltuna. Tilavuus on 325ml. Pakattu valkoiseen pahvilaatikkoon. Keraaminen. 4 värivaihtoehtoa.

Lue lisää

Pukusukka

Tyylikäs jokapaikansukka omalla logolla. 80% merssipuuvilla, 15% polyamidi, 5% elastaani.

Lue lisää

Kotimainen urheilusukka

Paras sukka monipuoliseen käyttöön, omalla logolla. 60% merinovilla, 20% polyamidi, 15% polypropyleeni, 5% elastaani

Lue lisää

Vastamelukorvatulpat

Uudelleenkäytettävät vastamelukorvatulpat kotelossa. 2 uudelleenkäytettävää korvatulpat settinä, kolminkertainen reuna ja kaulanauha PP-kotelossa. PP-kotelo, silikonikorvatulpat. 4 värivaihtoehtoa.

Lue lisää

8 osainen värikynäsetti

Mahtava lahja lapsiasiakkaille tai toimitiloihin viihdykkeeksi! 6 värikynää, teroitin ja värityskirja. Painatus pahvikoteloon. Kynät valmistettu poppelipuusta.

Lue lisää

Värikynäsetti teroittimella, 12 osaa.

Mahtava lahja lapsiasiakkaille tai toimitiloihin viihdykkeeksi! 12 värikästä kynää pahvipakkauksessa sekä teroitin muovikannessa. Merkkaus pahvipakkaukseen. Kynät poppelipuuta.

Lue lisää

Rantalelu, puhallettava yksisarvinen

Ihana kesäkaveri rannalle tai uima-altaalle! Yksisarvinen toimitetaan kätevässä rantakassissa, kassista on saatavissa 4 eri värivaihtoethtoa. Yksisarvisen koko 144 x 93 x 98 cm.

Lue lisää

Aviator-aurinkolasit

Aviator-malliset aurinkolasit yrityksesi tai tapahtumasi brändiin sopivaksi personoituna. Sangat saatavana pantonevärikartan väreissä. Aurinkolaseihin on mahdollista valita tummat- tai peililinssit. Peililinsseistä löytyy eri värivaihtoehtoja. UV 400.

Lue lisää

Tilaa suositut yrityslahjat meiltä

Meiltä tilaaminen on aina helppoa ja turvallista

Viimeistelemme tuotteet yrityksesi logolla

Aina uusia ideoita tyylikkääseen muistamiseen