Lippikset painatuksella

Etsitko laaduakasta lippistä painatuksella? Selaa kattava valikoimamme. Lippikset painatuksella ovat täydellinen tapa tuoda esiin brändisi, tapahtumasi tai yrityksesi. Ne ovat erinomainen valinta mainoslahjoiksi, henkilöstön työvaatteiksi tai myytäväksi fanituotteina. Painetut lippikset tarjoavat suuren näkyvyyden ja ovat käytännöllinen sekä tyylikäs lisä jokapäiväiseen pukeutumiseen. Oletko jo tutustunut pipoihin omalla logolla.

Lippikset logolla

Saat lippiksesi tottakai myös logolla varustettuna. Logolla varustetut lippikset toimivat liikkuvina mainospaikkoina, jotka kulkevat mukana kaikkialle, minne henkilökuntasi tai asiakkaasi menevät. Ne ovat paitsi käytännöllisiä, myös houkuttelevia ja houkuttelevat huomiota niin kaupunkiympäristössä kuin urheilutapahtumissa.

Snapback lippikset omalla logolla

Meiltä saatavilla myös snapback lippikset omalla logolla. Ne yhdistävät muodin ja markkinoinnin tehokkaalla tavalla. Snapback lippikset ovat erityisen suosittuja nuorten ja trenditietoisten asiakkaiden keskuudessa.

Nessa baseball lippis

Kun etsit edullista baseball-lippalakkia, suosittelemme NESSAA. Vaikka hinta on huokea, se on tyylikäs, toimiva ja laadukas. Tarrakiinnitys Materiaali 80% polyesteri, 20% puuvilla Koko 57,5cm

Lue lisää

Clique Reflective Cap 024068 heijastava lippis

Heijastavasta materiaalista valmistettu mustalla verkkokankaalla päällystetty lippis. Takana tarrasäätö. 50 % puuvillaa, 50 % polyesteriä, verkko 100 % polyesteriä

Lue lisää

Clay curve lippis

Supersuosikki CLAY on saatavana myös kevyesti kaartuvalla lipalla, mikä tekee lippiksesta ajattoman ja jokaiseen makuun sopivan. Snapback-kiinnitys takana antaa istuvuutta ja sopii monen kokoiseen päähän.

Lue lisää

Hockey lippalakki

Baseball lippalakki. Takana solkikiinnitys. Materiaali 100% polyesteri

Lue lisää

Clay suoralippa

Laadukas lippis suoralla lipalla. Snapback kiinnitys Materiaali polyester twill  

Lue lisää

Tilaa suositut yrityslahjat meiltä

Meiltä tilaaminen on aina helppoa ja turvallista

Viimeistelemme tuotteet yrityksesi logolla

Aina uusia ideoita tyylikkääseen muistamiseen