Luomuava Reilun kaupan luomu mausteet

Fleur de Sel suolankdekukkanen 80 g

Maailman paras merisuola, Fleur de sel on peräisin Ranskan Bretagnesta. Sitä kerätään käsin perinteisin menetelmin laskuveden aikaan suola-altaiden reunamilta. Suolassa on tallessa kaikki arvokkaat vitamiinit ja mineraalit ja se on parasta ripoteltuna valmiin annoksen päälle sellaisenaan.

 

Inkivääri 40 g Reilu kauppa, luomu

Inkivääri on superterveellinen mauste, joka tukee vastustuskykyä. Käytä inkivääriä ruoanlaitossa kun haluat ruokiisi itämaista potkua.

 

Kaneli 45 g Reilu kauppa, luomu

Luomuava-kaneli on Ceylonin kanelia eikä se sisällä kumariinia kuten kaupoissa yleisesti myytävässä kassiakanelissa. Kanelia käytetään perinteisesti leivonnaisiin ja riisipuuroon, mutta kokeile sitä myös pataruokiin.

 

Kurkuma 40 g Reilu kauppa, luomu

Kurkuma antaa ruokiin ja juomiin kauniin keltaisen sävyn. Kurkumalla on todettu olevan muun muassa antioksidanttisia, antibakteerisia ja tulehdusta torjuvia ominaisuuksia.

 

Mustapippuri 50 g Reilu kauppa, luomu

Mustapippuri parantaa ravintoaineiden imeytymistä kehoon. Mustapippuri on yksi maailman ostetuimmista mausteista ja se sopiikin kaiken tyyppisten ruokien maustamiseen sekä myös pöytämausteeksi.

Tilaa suositut yrityslahjat meiltä

Meiltä tilaaminen on aina helppoa ja turvallista

Viimeistelemme tuotteet yrityksesi logolla

Aina uusia ideoita tyylikkääseen muistamiseen